Portal Cake
~ 2 paket Tårtbottnar
~ Sylt
~ ca 1 dl Ekströms Marzànsås
~ ca 1 dl Grädde
~ 2 paket Philadelphia med mjölkchoklad (1 paket är 160 g)
~ 175 g Ljus blockchoklad
~ Cocktail bär (men rekommenderar att ta körsbär när de finns att få tag på)
~ Vit tårtljus
Bred på sylt på första platten. Lägg på ett nytt lock och bre på marzànsås. Nästa lager har du på grädde och fortsätt sedan att bre varje lager med önskad fyllning tills du nått toppen, men lämna den orörd. En kombination är att blanda sylt och grädde och ha som fyllning. Se till att spara lite grädde till toppen! Bred på philadelphian över hela tårtan så det täcker. Det går lättare om man värmer philadelphian lite, ifall den är kall och stel. När tårtan är täckt tar du bort choklad mitt i kanten så du får den delade effekten.
Ta blockchokladen och riv med rivjärn så det blir till flingor, men gör dem inte för små. Strö över på tårtan och se till att det hamnar överallt. Detta kräver att man använder fingrarna för att det ska fastna på kanterna, så ha rena händer.
Lägg sedan på åtta klickar grädde på toppen i en rund cirkel nära kanten. Sedan lägger du på ett bär per klick och placera slutgiltigen ljuset i mitten.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar